04 Φεβρουαρίου 2011


Νικόπολη

Άτομο (Χρήστος Δημητρίου) - Αρχαία Νικόπολη
Το Άτομο είναι προσωπικός φίλος του συγγραφέα Βαγγέλη Πελέκη. Αυτοσυστήνεται σαν Άτομο για να ξεχωρίζει από τους πολλούς Χρηστάδες της περιοχής. Είναι ένα Άτομο, εντελώς Άτομο, καταπληκτικό παιδί, με ευαισθησίες, εντελώς μα εντελώς αμόλυντος από τα γράμματα, έχει δημιουργήσει ένα λειτουργικό εργαστήριο μελιού  παράγωντας και πουλώντας μόνος του το μέλι "Νικόπολη".

Αρχαία Νικόπολη
Η Αρχαία Νικόπολη ήταν πόλη της Ηπείρου που ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους στην νοτιοδυτική Ήπειροκοντά στην σημερινή Πρέβεζα. Ο αρχαιολογικός της χώρος αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη σε έκταση αρχαία πόλη της Ελλάδας (Χ.Γκούβας, 2009). Βρίσκεται ακριβώς στο πιο στενό σημείο του ισθμού της χερσονήσου της Πρέβεζας, επαρκώς προστατευμένος από τη δόμηση, με αρχαιολογικό νόμο, και είναι επισκέψιμος.

Ο κύριος Χρήστος Δημητρίου (Άτομο) κρατώντας το BALTHAZAR, στο μελισσοκομείο κοντά στις εγκαταστάσεις του. Το ύφος του είναι εμφανώς προβληματισμένο. Επειδή το Άτομο είναι Άτομο, οφείλουμε, μάλλον δεν γίνετε αλλιώς να βάλουμε και μια δεύτερη φωτογραφία, χωρίς υπότιτλο- υπέρτιτλο. Προσέξτε μόνο τις μπότες του που σταγνώνουν στη μηχανή του.

Άτομο for ever!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου